[ X ]
[ X ]
[ X ]
Activitățile AUR în perioada estivală – în România și Republica Moldova
22 Iulie

Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) –  mișcare politică națională lansată la Alba Iulia, la 1 decembrie 2019, a devenit partid cu reprezentare în Parlamentul României în rezultatul alegerilor parlamentare desfășurate la 06 decembrie 2020, iar la 27 martie 2021, la Chișinău, apare pe scena politică a celui de-al doilea stat românesc AUR Republica Moldova.Datorită faptului că rezonează cu așteptările românilor, încrederea și susținerea față de AUR este în continuă creștere. Bunăstarea românilor este un scop pentru care muncim zi de zi în Parlamentul României, dar și în afara lui, fiind un angajament asumat la înființarea AUR. Astfel, în această vară AUR a lansat două campanii prin intermediul cărora și-a propus să fie alături și printre românii de pe întreg teritoriul țării: Caravana Medicală „AUR pentru Sănătate” și „Vara Românilor”, informează CURENTUL.

„Caravana Medicală „AUR pentru Sănătate” este formată din camioane TIR și microbuze, amenajate și dotate cu echipamente medicale de ultimă generație pentru diagnosticarea mai multor tipuri de afecțiuni ai căror beneficiari sunt cetățenii români aflați în zone defavorizate, lipsiți de resurse financiare și care nu au acces la o infrastructură medicală.

Medicii interniști, medici de familie, medici oftalmologi vor acorda servicii medicale gratuite, fiind utilizată în acest scop subvenția publică acordată de guvern partidelor parlamentare.

În campania electorală AUR a promis că va construi un spital din banii de subvenție acordați partidelor politice, dar nu i-a fost permis, însă angajamentul este realizat prin acest spital mobil. AUR A PROMIS! AUR A FĂCUT!

Campania „Vara Românilor” aduce aproape senatorii și deputații AUR de românii din toate localitățile României.

Parlamentarii AUR nu intră în vacanță și vor ajunge în fiecare localitate din țară pentru a identifica problemele cu care se confruntă și a genera soluții viabile pentru acestea.

Continuăm să fim conectați la nevoile românilor, le vom colecta și le vom aduce la cunoștința decidenților politici, expunându-le în plenul Parlamentului României” – se spune într-un comunicat de presă.

În perioada estivală, AUR Republica Moldova a organizat un șir de evenimente în cadrul cărora a fost evocată amintirea înaintașilor noștri care s-au jertfit pentru unitatea, libertatea și demnitatea poporului român (comemorarea victimelor deportărilor staliniste din Basarabia, Nordul Bucovinei și Ținutul Herța, dar și anexarea acestor teritorii românești la imperiul sovietic; depunere de flori la monumentul Voievodului Ștefan cel Mare și Sfânt din Piața Marii Adunări Naționale din Chișinău).

„De asemenea, deputatul AUR Boris Volosatîi, președinte AUR Republica Moldova, a avut întâlniri cu românii basarabeni stabiliți în Republica Italiană, Republica Irlanda, Republica Franceză.

AUR AUDE vocea românilor, fiind un partener de nădejde a fiecărui român!

Prețuim FAMILIA, PATRIA, CREDINȚA și LIBERTATEA! Fiți alături de AUR!” – a conchis formațiunea.

Inapoi la arhiva noutaților