[ X ]
[ X ]
[ X ]
Același număr de secții de votare în străinătate vor fi deschise în turul al doilea
12 Noiembrie

În cadrul ședinței de Guvern, premierul Ion Chicu a fost informat despre nivelul de pregătire al secțiilor de votare din străinătate pentru desfășurarea celui de-al doilea tur al alegerilor prezidențiale, informează CURENTUL.

Ion Chicu a mulțumit autorităților din țările în care sunt acreditate Ambasadele țării noastre pentru faptul că au permis deschiderea secțiilor de votare în pofida evoluției situației epidemiologice.

Ministrul Afacerilor Externe și Integrării Europene, Aurel Ciocoi, a informat premierul că țara noastră va avea același număr de secții de votare în diasporă ca și în primul tur. Totodată, adresele secțiilor de votare din unele localități au fost schimbate, informația poate fi găsită pe paginile oficiale ale misiunilor diplomatice. „Vreau să mă adresez cetățenilor Republicii Moldova să participe activ duminică la turul doi de alegeri prezidențiale. Este un exercițiu important pentru țara noastră, astfel încât după 15 noiembrie să continuăm implementarea proiectelor menite să îmbunătățească viața în țara noastră”, a spus prim-ministrul.

Cristina Gurez

Inapoi la arhiva noutaților