[ X ]
[ X ]
[ X ]
Absolvenții Centrului de Excelență în Securitatea Frontierei și-au primit diplomele
1 Iulie

Centrul de Excelență în Securitatea Frontierei a găzduit ceremonia de înmânare a diplomelor de absolvire și de acordare a gradului special de „agent” celor 93 de elevi. Evenimentul a fost unul deosebit atât pentru absolvenți, dar și pentru instituția de învățământ, ajungând la cea de-a X-a promoție, transmite CURENTUL.

Alături de absolvenții CESF au trăit emoția și marea bucurie șeful adjunct al Poliției de Frontieră, Valentin Fiodorov, cadrele didactice, rudele și prietenii veniți din toate colțurile țării. Tinerii polițiști de frontieră, 77 de băieți și 16 fete, cu mândrie și-au luat diplomele de absolvire și cu încredere au rostit cuvintele sacre „Servesc Republica Moldova”.

Festivitatea a urmat cu menționarea absolventei Daniela Martîn cu diplomă de merit pentru cele mai remarcabile rezultate obținute în timpul celor doi ani de studii la CESF.

Momentul solemn al absolvirii promoţiei 2016-2018 a fost încheiat cu un defileu a ”proaspeților” polițiști de frontieră, urmat de fotografia de grup, emoții, aplauze, felicitări și urări de bine.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților