[ X ]
[ X ]
[ X ]
A trecut prin asta și știe cum stau lucrurile. Ruslan Codreanu, despre procesul colectare a semnăturilor pentru a fi înregistrat în cursa electorală
4 Octombrie

Fostul primar general interimar al Capitalei, fost consilier și candidat la alegerile locale din Chișinău, Ruslan Codreanu, punctează că anul trecut a pregătit un proiect de lege care să simplifice și să ofere claritate candidaților electorali în procesul de colectare a semnăturilor, proiect care să stopeze și abuzurile CEC, inclusiv pentru candidații la alegerile prezidențiale. În acest context, Ruslan Codreanu îndeamnă deputații să-l preia și să-l transforme în inițiativă legislativă, transmite CURENTUL.

„Anul trecut, la alegerile locale, zeci de candidați independenți care au colectat semnături, au fost dați la o parte, au fost tăiate foi și liste semnate de oameni pentru erori inventate de CEC-ul politizat.

Atunci toți au tăcut. Acum toți strigă.

Dragi deputați, care mai aveți un pic de atitudine și care declarați că sunteți aliniați valorilor democratice, proiectul este public si nu e tîrziu să îl preluați si să îl transformați în inițiativă legislativă:
https://bit.ly/36tbndH”, menționează Ruslan Codreanu.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților