[ X ]
[ X ]
[ X ]
A promis unei femei că poate să-i perfecteze documentele pentru a obține permisul de conducere și a cerut 1 300 euro
17 Decembrie

Ar fi cerut 1300 de euro pentru un permis de conducere, dar a fost prins, în flagrant, de ofiţerii Direcţiei generale teritoriale Sud a CNA şi procurorii anticorupţie. Un tânăr a ajuns în vizorul CNA după ce a fost denunţat, iar acum urmează să fie plasat în izolator pentru 72 de ore, transmite CURENTUL.

Potrivit materialelor anchetei, bănuitul i-ar fi promis unei femei că îi poate perfecta setul de documente pentru a accede la examenele pentru obţinerea permisului de conducere de categoria B. Acesta ar fi susţinut că ar avea influenţă asupra angajatilor mai multor instituţii, inclusiv ai Secţiei înmatriculare a mijloacelor de transport și calificare a conducătorilor auto Cahul, ai unei şcoli de pregătire a şoferilor, dar şi a medicilor din cadrul Centrului de sănătate din municipiu şi că îi poate determina să-i ajute clienta la examene. Pentru serviciile sale, acesta a pretins şi primit, sub controlul DGT Sud, 1300 de euro.

Reţinerea a avut loc în centrul municipiului, pe acest caz fiind iniţiată o urmărire penală în baza art. 326 cod penal – traficul de influenţă. Dacă va fi găsit vinovat, bărbatul riscă până la 6 ani de închisoare.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților