[ X ]
[ X ]
[ X ]
A obosit? Viceprimar al Capitalei, despre activitatea sa: „Ieri nu am reușit să mănânc, alaltăieri să beau o cafea”
28 Noiembrie

Viceprimarul Capitalei, Victor Chironda, responsabil de mobilitatea urbană, este angajat într-un amplu proces de muncă, astfel că, spune el, nu reușește câteodată nici să mănânce, transmite CURENTUL.

Într-o postare pe o rețea de socializare, Victor Chironda a făcut o adresare către prietenii săi, pentru care „nu-i ajunge timp”.

„Prieteni, ultimele zile nu prea reușesc să scriu pe fb (*Facebook) și nici să răspund la timp la mesaje și sunete. Îmi pare rău și vă rog tare mult să nu vă supărați. Explicația e simplă: nu îmi ajunge timp. Am aproape două săptămâni de lucru în regim de maximă mobilizare. Ziua de lucru începe la 7:00 și se termină la 20:00 și decurge într-un tempo nebun. Ieri nu am reușit să mănânc, iar alaltăieri pur și simplu nu am avut timp să beau o cafea. Astăzi am ieșit din primărie la 19:30”, scrie Victor Chironda.

Viceprimarul Capitalei scrie că are numeroase ședințe, încearcă să facă față și să răspundă tuturor, dar îi pare imposibil. „Ședințe de planificare, ședințe de clarificare, ședințe cu structurile subordonate, ședințe operative, întâlniri cu donatorii, oameni cu probleme/propuneri/idei/plângeri, agenți economici cu solicitări și mesaje, mesaje, mesaje, mesaje, sunete, sunete, sunete. Eu încerc să fac față, să răspund tuturor, să mă întâlnesc cu fiecare, dar pur și simplu e imposibil să vorbesc cu toți. De asta vă rog să nu vă supărați și să nu credeți că eu vă ignor”, mai scrie Chironda.

Totodată, el a specificat cu ce se ocupă la momentul de față.

„Ca să putem face față problemelor și solicitărilor tuturor, noi acum vrem să ne focusăm pe consolidarea aparatului primăriei și pe atragerea oamenilor noi. Spre regret, situația reală este cu mult mai gravă decât credeam.

Avem nevoie de cel puțin o lună ca să putem pune pe roate mașinăria ruginită și stricată a primăriei. Ulterior, o să putem să fim mai eficienți în soluționarea problemelor voastre și vom avea mai mult timp pentru întâlniri, discuții de idei și propuneri”, mai scrie Victor Chironda.

Amintim că, Victor Chironda a fost ales viceprimar al Capitalei săptămâna trecută, în urma votului Consiliului Municipal Chișinău. Candidatura sa a fost înaintată de Primarul General al Capitalei, Ion Ceban.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților