[ X ]
[ X ]
[ X ]
A muncit 7 ani în radio și alți 7 peste hotare și acum este consilier municipal! Despre ea este vorba
3 Decembrie

Consilierul municipal al Blocului ACUM, Angela Munteanu – Pojoga, în trecut jurnalistă, a spus de ce a decis să se implice în politică, transmite CURENTUL.

În cadrul unui interviu pentru ALO Capitala, Angela Munteanu – Pojoga spune că viața cetățenilor este influențată de politic și doar făcând parte din acest cerc se poate de încercat de schimbat ceva.

„Am muncit 7 ani la Teleradio Moldova, alți 7 în afara țării, tot în acest domeniu. Deja de 10 ani m-am întors acasă. De ce m-am implicat în politică? Pentru c, cuvântul implicare, pentru mine înseamnă prezență de spirit, să te faci auzit, să îi ajuți pe cei care au nevoie, în fond să te dedici societății și scopurilor acesteia. Și asta mi-am propus eu să fac, atunci când am decis să mă implic în politică. Consider, cu precădere, că este de datoria noastră a tuturora să ne ridicăm împotriva injustiției și imoralității, lucru posibil doar având pârghii și putere de decizie. Consider eu că sunt destui cei peste 26 de ani de independență a țării când au decis alții pentru mine. Vrem noi sau nu, viața noastră este influiențată de deciziile politice. Implicarea în politică ne permite să participăm nemijlocit la definirea politicilor în diverse domenii și doar așa putem influiența decisiv viața comunității din care facem parte”, a spus consiliera.

Menționăm că Angela Munteanu – Pojoga face parte din Partidul Acțiune și Solidaritate. În luna septembrie a fost numită vicepretor al sectorului Buiucani.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților