[ X ]
[ X ]
[ X ]
A mers în inspecție la o grădiniță! Pavel Filip: „Am depistat un lucru foarte grav”
1 Martie

Mai departe lucrurile nu vor merge așa, cei responsabili trebuie să răspundă cu funcții. Declarația a fost făcută astăzi de Premierul Pavel Filip, în debutul ședinței de Guvern, după ce a fost în vizită la o grădiniță, informează CURENTUL.

Prim-ministrul s-a declarat indignat de ceea ce a văzut în cadrul vizitei la instituția preșcolară, atât în blocul sanitar, cât și în ceea ce ține de calitatea alimentelor pentru copiii de acolo.

„Am depistat un lucru foarte grav. Cei de la sănătate publică spun că sunt responsabili de condiții, însă nu și de blocul sanitar, iar cei de la ANSA spun că sunt responsabili de igiena și calitatea alimentelor, însă nu sunt responsabili de blocul sanitar. Și atunci, ce ne facem cu acest aspect foarte important pentru sănătatea și viața copiilor?”, a spus Pavel Filip.

Premierul a solicitat instituțiilor responsabile, în mod special – Ministerului Sănătății, să găsească soluții pentru probleme existente și să fie eliminate problemele din comunicarea interinstituțională.

După aceasta, vom face o verificare totală pe întreaga țară, să vedem ce avem și vom vedea cum procedăm. Eu, personal, voi monitoriza situația. Și cum am spus, așa lucrurile nu vor mai merge”, a subliniat șeful Cabinetului de miniștri.

Cristina Gurez

Inapoi la arhiva noutaților