[ X ]
[ X ]
[ X ]
A lansat noul roman! Tatiana Spînu: Această carte este despre mine. Este suflet, este iubire! 
3 Iulie

Scriitoarea Tatiana Spînu, recent, a lansat romanul – „O ultimă scrisoare”, informează CURENTUL.

În cadrul evenimentului, autoarea a menționat că este împlinită, iar acest drum al scrisului l-a început întâmplător.

„Într-o zi mi-am descarcat sufletul în memoria calculatorului și s-a născut prima mea carte – Parfumul scrisorii tale, probabil asta trebuia să se întîmple. Scrisul mă face împlinită, ușoară sufletește, curată, știu – am multe de învățat, dar simt că este pentru mine…”, a mărturisit ea.

Tatiana Spînu a recunoscut că „Parfumul scrisorii tale” este despre ea, dar este și fantezie, iar în volumul II cititorii o vor descoperi.

„În cartea „O ultimă scrisoare” nu știam ce să mai scriu, vă spun sincer. Era pandemie, stăteam închisă în casă ca toată lumea, închideam ochii și încercam să privesc în camera mea, sufletul meu, să găsesc locuri necunoscute, încă, pentru mine, încercam să-mi amintesc de lucruri uitate, încercam să-mi imaginez cum tatăl meu m-a luat pe mine de la maternitate, adică Valentina și Ion (personaje din roman) erau la maternitate, Ion s-a dus după Valentina la maternitatea din Ialoveni și a luat-o pe Eva, cumva să intuiesc ce simte o mama pentru copilul său și cred că mi-a reușit”, a spus romanciera.

Potrivit spuselor sale, cartea este despre amintiri din copilărie, despre bunicii săi și lucruri uitate.

„Multă informație despre adevărata Tatiana Spînu, care, nu o cunosc, poate, nici prietenii, acolo sunt cea adevărată. Citind-o, mă poți cunoaște cu bune și cu rele, mă poți descoperi. Pentru că Eva este despre mine, despre acel copil care … a crescut de mică și a privit spre viitor.

Această carte este despre mine, citită într-o noapte. Mi-a lăsat sufletul plin de emoțiii pozitive. Este suflet, este iubire. M-am regăsit în mult momente“ – adaugă Tatiana.

Precizăm că, „O ultimă scrisoare” este volumul II al cărții „Parfumul scrisorii tale” lansată în 2017.

Evenimentul a fost acompaniat de muzică live – vioară și chitară.

Cristina TOMAC

Inapoi la arhiva noutaților