[ X ]
[ X ]
[ X ]
A fost lansat un site dedicat referendumului din 19 noiembrie
1 Noiembrie

La Chișinău a fost lansat astăzi un site special dedicat referendumului din 19 noiembrie de demitere a Primarului capitalei – www.demisia.md.

Acesta se referă la mai multe probleme ale municipiului Chișinău și la ilegalități comise de municipalitate, personal de Dorin Chirtoacă și de membrii familiei sale, despre care presa a scris în ultimii ani.

Pe site sunt preluate investigații efectuate de diverse instituții media din Republica Moldova.

Site-ul este structurat în mai multe rubrici: „Despre referendum”, „Problemele orașului”, „Corupția în Primărie”, „Construcții ilegale”, „Ecologie”. Materialele publicate sau republicate pe site se referă la: „Afacerea tomberoanelor”, „Bomba ecologică din municipiul Chișinău”, „Licitații cu reputație redusă”, „Întreprinderea municipală Exdrupo”, „Milioanele urât mirositoare de la Stația de epurare”, etc..

Un compartiment aparte al site-ului este dedicat referendumului: cum se organizează, de către cine, de ce, procedurile legale, cum se poate de participat, etc..

  1. De asemenea, site-ul alocă spațiu problemelor de arhitectură, sociale, de securitate, legate de drumuri, de educație ș.a.

Site-ul conține și un sondaj de opinie privind intenția de participare la referendumul din 19 noiembrie, iar cea mai mare parte a celor ce au votat până acum spun că vor merge la referendum.

Sursa: moldpres.md

Inapoi la arhiva noutaților