[ X ]
[ X ]
[ X ]
A fost eliberată din funcție, dar nu pleacă de la minister. Nicu Popescu: Daniela Morari este una din forțele motrice a procesului de integrare europeană a țării
30 August

Ministrul Afacerilor Externe și Integrării Europene, Nicu Popescu, menționează că Daniela Morari, eliberată din funcția de secretar de stat al ministerului, nu va pleca din această instituție, transmite CURENTUL.

Într-o postare pe o rețea de socializare, Nicu Popescu scrie că Daniela Morari este una din forțele motrice a procesului de integrare europeană a țării noastre de mai mulți ani.

„Ea va ramâne şi pe viitor una din forțele motrice a acestui proces.

Demisia ei de astăzi din funcția de secretar de stat este doar o formalitate în pasul numirii într-o nouă funcție în care va ramâne la fel de implicată în procesul de integrare europeană a țării ca şi până acum. În curând voi reveni cu mai multe detalii în acest sens.

Iar Daniela îşi continuă activitatea în cadrul #MAEIE şi pregăteşte participarea Republicii Moldova la reuniunea Consiliului de Asociere RM-UE care va avea loc în curând”, scrie Nicu Popescu.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților