[ X ]
[ X ]
[ X ]
A fost dat startul concursului Premiul Național 2018
6 Iunie

Comisia pentru decernarea Premiului Naţional anunță demararea concursului pentru decernarea Premiului Naţional, ediția 2018. În prima etapă a concursului, sunt prezentate scrisorile de recomandare a candidaților la concurs, înaintate de către persoane notorii sau autoritățile de profil, transmite CURENTUL.

Premiul Național se va acorda celor care au înregistrat performanțe deosebite, elaborând cercetări ştiinţifice, publicaţii, produse, procese şi servicii noi cu înalt potenţial socioeconomic. De asemenea, premiul va fi oferit pentru aplicarea noilor tehnologii, produse de creație și inovații artistice, pentru contribuția la dezvoltarea sportului, pentru abordare inovativă în soluționarea problemelor stringente cu care se confruntă societatea ș.a.

Scrisorile de recomandare privind participarea la concursul pentru decernarea Premiului Național trebuie prezentate la Cancelaria de Stat (Casa Guvernului, Piaţa Marii Adunări Naţionale, 1, biroul 616) până la data de 1 iulie 2018, ora 15:00.

Informații detaliate referitoare la etapele și condițiile desfășurării concursului, sunt incluse în Anunțul privind lansarea concursului Premiul Național, ediția 2018.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților