[ X ]
[ X ]
[ X ]
500 de copii vor beneficia de materiale educaționale și echipamente sportive
5 Iunie

500 de copii vor beneficia de cărți de povești, jocuri logice și de creativitate, precum și echipamente sportive, transmite CURENTUL.

Inițiativa este parte a unui suport în valoare de 70 de mii de dolari acordat de către Parteneriatul Global pentru Educație și UNICEF Moldova, care presupune procurarea a 80 de unități de tehnică de calcul, distribuirea pachetelor de suport pentru preșcolari și elevii ciclului primar și organizarea cursurilor de formare a educatorilor privind realizarea educației parentale la distanță.

Ministrul Igor Șarov a mulțumit reprezentanților Parteneriatului Global pentru Educație și UNICEF Moldova pentru suportul acordat sistemului educațional din Republica Moldova.

Desiree Jongsma, Reprezentantă de Țară UNICEF în Moldova a afirmat că această acțiune dă startul unui șir de activități care vin să sprijine copiii pe perioada vacanței și să le ofere oportunități de participare și dezvoltare.

Menționăm că materialele educaționale și echipamentele sportive în valoare totală de peste 300 de mii de lei vor fi puse la dispoziția preșcolarilor și copiilor din clasele primare prin intermediul serviciilor de asistență psihopedagogică.

Cristina Pendea

Inapoi la arhiva noutaților