[ X ]
[ X ]
[ X ]
5 ani în urmă şi-a pus implanturi – cadou de la fostul iubit… Tany Vander „Eu am un vis, să-mi micşorez sânii”
8 Februarie

Se cunoaşte că nutriţionista Tany Vander, în anul 2016, şi-a pus implanturi la sâni, iar periodic îşi injectează acid hialuronic în buze. Astfel, într-un interviu online – „Fără Protocol”, a vorbit despre aceasta, dar şi a spus că despre operaţiile estetice are „foarte bună părere, atâta timp cât operaţiile nu te schimbă, dar te ajută să-ţi întreţii frumuseţea”, informează CURENTUL.

„Nu i-am mărit, tot timpul am avut piept mare, când am slăbit forma lor s-a pierdut, eu doar i-am umplut. Îţi pui implant, exact cu mărimea pe care ai avut-o până atunci”, a mărturisit ea.

La fel, a mai spus că procedura e dureroasă: „Mega! La mine nu a fost doar implant, când pui doar implant nu doare, dar când îţi mai faci un lifting ca să-ţi faci o formă asta este cel mai dureros. Până la urmă durerea trece, dar rămâi cu rezultatele”.

De asemenea, Tany a spus că procedura a fost cadou de la fostul iubit şi a fost făcută în Istanbul. „Cred că vreo 4 mii de euro”, a spus ea cu referire la preț.

„Eu am un vis – să-mi micşorez sânii, doar că atâta timp cât Adam e mic şi îl iei în braţe nu pot să fac procedura. Dar eu visez să am sânii mici, nu chiar super mici, dar mai mici”, a conchis ea.

Amintim că, Tany Vander e căsătorită din septembrie 2019 cu omul de afaceri Vasilyi Lungo. Iar din martie 2020 e mamă de băiat.

Cristina Tomac

Inapoi la arhiva noutaților