[ X ]
[ X ]
[ X ]
30 de ani de SPPS! Maia Sandu: Activitatea dumneavoastră nu trebuie să depindă de ciclurile electorale și de cei care se află la putere
27 Ianuarie

Astăzi se împlinesc 30 de ani de la fondarea Serviciului de Protecție și Pază de Stat. Cu această ocazie, președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a adresat un mesaj de felicitare angajaților și veteranilor SPPS, transmite CURENTUL.

„Îi felicit pe veteranii SPPS, dar și pe tinerii și tinerele care și-au găsit chemarea în această activitate. Știu că munca pe care o faceți este complexă, chiar dacă e mai puțin vizibilă. Vă doresc sănătate, realizări și putere de a servi patria în mod exemplar și cu devotament.

În ultimul an, prin reformele pornite, angajații SPPS au arătat că-și doresc să muncească onest și corect, fără a fi implicați în activități dubioase, cum a fost în trecut. Vă îndemn să respectați în continuare acest angajament și să nu uitați că, deși lucrați cu demnitari, vă aflați în slujba statului și a cetățenilor. Iar activitatea SPPS nu trebuie să depindă de ciclurile electorale și de cei care se află la putere. Doar așa vă veți afirma ca o structură profesionistă și integră, devotată principiilor legalității și neutralității politice, veți fi o echipă apreciată și respectată de societate”, a declarat șeful statului.

Totodată, cu prilejul aniversării, Maia Sandu a conferit astăzi unor ofițeri ai SPPS Ordinul „Credință Patriei” clasa III și Medalia „Meritul Militar”. Distincțiile au fost acordate pentru înalt profesionalism și pentru contribuție la organizarea și desfășurarea măsurilor de protecție și pază.

Doina Buruiană

Inapoi la arhiva noutaților