[ X ]
[ X ]
[ X ]
15 organizații teritoriale ale PLDM – reconstituite
4 Decembrie

Biroul Permanent Central al Partidului Liberal Democrat din Moldova a validat, în cadrul ședinței din 3 decembrie a.c., reconstituirea a 6 organizații primare din municipiul Chișinău și 9 din UTA Găgăuzia. De asemenea, în aceste organizații au fost cooptați 136 de noi membri de partid, informează CURENTUL.

Potrivit unui comunicat de presă, consolidarea permanentă a structurilor de partid și extinderea acestora este unul din principalele obiective ale PLDM, în special după revenirea acestuia pe arena politică în urma alegerilor locale generale din toamna anului curent. „Cu votul a 150.000 de alegători din întreaga țară, PLDM a devenit cea de a patra forță politică din R. Moldova, obținând un scor politic național de circa 6%”, menționează liberal-democrații.

PLDM afirmă că îşi propune în continuare să-şi reafirme poziţia de cel mai important partid de orientare democratică și proeuropeană de pe scena politică, inclusiv prin consolidarea structurilor sale, și menținerea unui climat adecvat pentru dezbateri politice la nivel local.

Cristina Gurez

Inapoi la arhiva noutaților