[ X ]
[ X ]
14 sportivi ai MAI – decorați pentru calitățile sportive demonstrate la diverse competiții
26 Noiembrie

În incinta Ministerului Afacerilor Interne a avut loc ceremonia de menționare a sportivilor de performanță, angajați ai Ministerului Afacerilor Interne și de acordare a gradelor speciale în termen pentru mai mulți funcționari cu statut special ai MAI. La eveniment au fost prezenți: conducerea MAI și șefii subdiviziunilor MAI, transmite CURENTUL.

Astfel, prin ordinul ministrului Afacerilor Interne, în semn de recunoștință pentru atitudine conștiincioasă față de exercitarea atribuțiilor funcționale, calități fizice și sportive demonstrate în cadrul diferitor competiții sportive de rezonanță națională și internațională au fost decorați cu insigne 14 sportivi ai MAI. De asemenea, au fost avansați în gradul special următor de Comisar- șef, 11 angajați, care își desfășoară activitatea în diferite subdiviziuni ale MAI.

În cadrul ceremoniei, ministrul de Interne, Pavel Voicu, a mulțumit atât sportivilor care duc faima Ministerului la diferite campionate, cât și angajaților avansați în grad, pentru aportul adus în interesul instituției și rezultatele obținute în timp.

„Astăzi avem un prilej de a ne exprima recunoștința pentru rezultatele sportivilor de performanță obținute în cariera sportivă, care au promovat imaginea nu doar a Ministerului, dar a întregii țări în lume. Aduc sincere felicitări colegilor care astăzi primesc un grad pe care fiecare angajat din sistem și-l dorește. Îmi exprim înalta apreciere pentru munca depusă, care presupune mult devotament, profesionalism și responsabilitate”, a menționat Pavel Voicu.

Menționăm că evenimentul de oferire a gradelor de comisar-șef este deja o tradiție pentru sistem.

Cristina Pendea

Inapoi la arhiva noutaților