[ X ]
[ X ]
[ X ]
12 absolvenți ai Academiei „Ștefan cel Mare” vor activa în aparatele centrale ale IGP
14 Iulie

Șeful adjunct al Inspectoratului General al Poliției, Gheorghe Cavcaliuc, alături de conducătorii subdiviziunilor specializate ale IGP, s-au întâlnit  cu 12 absolvenți ai Academiei „Ștefan cel Mare” a MAI, promoția 2017, transmite CURENTUL.

Tinerii polițiști au fost selectați din peste 200 de absolvenți și urmează să activeze în aparatele centrale ale INI, DP mun. Chișinău și CTCEJ. În cadrul întâlnirii, ei au fost familiarizați cu specificul activității polițienești chiar de șefii subdiviziunilor respective. Cinci dintre ei vor activa în Inspectoratul Național de Investigații, trei în Centrul Tehnico-Criminalistic și Expertize Judiciare și alți trei absolvenți  în Direcția de Poliție a mun. Chișinău.

Este al treilea an consecutiv când la inițiativa conducerii Inspectoratului General al Poliției se oferă posibilitatea absolvenților, cu merite deosebite, de a se alătura echipei structurile centrale ale IGP.

De menționat, că anul acesta în cadrul Poliției au fost angajați 130 absolvenți ai Academiei de Poliție „Ștefan cel Mare” a MAI, dintre care 118 în subdiviziunile teritoriale. De asemenea, 81 din ei sunt bărbați, iar 49 femei.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților