[ X ]
[ X ]
[ X ]
10 echipe vor evolua în Divizia Națională, sezonul 2020-2021
26 Iunie

În conformitate cu decizia Comitetului Executiv al FMF din 22 iunie, 5 cluburi au primit dreptul de a solicita licența Națională pentru sezonul 2020/21, în baza rezultatelor din 2019, cu îndeplinirea criteriilor necesare pentru obținerea licenței, transmite CURENTUL.

Astfel, Organul Directiv de Prima Instanță din cadrul Sistemului de licențiere a cluburilor de fotbal al FMF, la ședința din 26 iunie, în urma examinării dosarelor propuse, a luat următoarele decizii:

A acorda Licența Națională pentru sezonul 2020/21 cluburilor:

– FC Milsami Orhei

– FC Florești

– FC Dacia Buiucani Chișinău

– FC Codru Lozova

– FC Zimbru Chișinău

Licența Națională oferă cluburilor posibilitatea să evolueze în Divizia Națională a Campionatului Moldovei pe un stadion omologat de FMF, în sezonul 2020/21.

Totodată, alte cinci echipe FC Sheriff Tiraspol, FC Sfîntul Gheorghe Suruceni, FC Petrocub-Hîncești, FC Dinamo-Auto Tiraspol, CSF Speranța Nisporeni dețin deja Licența UEFA pentru sezonul 2020-2021, care le oferă cluburilor posibilitatea pe lângă cupele europene să evolueze în mod automat și în Divizia Naţională, pe un stadion omologat de FMF.

Sâmbătă, 27 iunie, toate cele 10 cluburi sunt invitate la Casa Fotbalului pentru tragerea la sorți care va stabili programul meciurilor Diviziei Naționale, ediția 2020/21.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților