[ X ]
[ X ]
[ X ]
FOTO// Miss Fitness Doza 2016: Iată învingătoarea și detalii de la concurs!
25 Mai

Kristina Ciasovschih, Miss România 2015, în parteneriat cu rețeaua cluburilor de Fitness Doza și sub patronajul companiei Luxury General Group, a organizat concursul Miss Fitness Doza 2016. Marea finală a avut loc sâmbătă, 21 mai curent, scrie SHOK.md.

Evenimentul a fost moderat de modelulKristina Ciasovschih și interpretul Maxim Zavidia.

Cele 12 participante în concurs au trecut prinpatru probe pentru a obține premiul mare.

”Concursul Miss Fitness Doza este la a doua ediție. Câștigătoarea concursului este imaginea cluburilor de fitness Doza timp de un an de zile și va deține un abonament pe un an la clubul Doza 5 (sala de fitness și piscină)”, a comunicat Kristina Ciasovschih.

În urma celor patru probe, câștigătoarea coroniței și a titlului Miss Fitness Doza 2016 a devenit Rodica Iacub. Ea are 27 de ani, a absolvit facultatea de Business și Administrare la Universitatea de Stat din Moldova, iar în prezent își dezvoltă propria afacere.

”Sunt nespus de fericită că am participat la acest concurs și am devenit câștigătoare. Am primit un abonament anual la clubul Doza 5 și multe alte premii. Este prima dată când am participat într-un concurs Miss și este prima coroniță. E o mândrie atât pentru mine, cât și pentru părinții mei”, a menționat Miss Fitness Doza 2016.

fit fit1 fit2 fit3 fit4 fit5 fit6 fit7 fit8 fit9 fit10 fit11 fit12 fit13 fit14 fit15 fit16

Inapoi la arhiva noutaților