[ X ]
[ X ]
[ X ]
(VIDEO) Camerele de supraveghere au înregistrat un nou accident rutier. Vezi cine au fost implicați!
20 Iunie

La intersecția străzilor Calea Orheiului – Studenților camerele de supraveghere video ale Centrului Unic de Monitorizare și Control a Traficului al STI al MAI, au înregistrat un nou accident cu implicarea unei Ambulanțe de model VW T4 și un automobil Rover, transmite Curentul.md

În secvența video anexată, se observă cum automobilul specializat Ambulanța, cu girofarul inclus, se deplasează la culoarea roșie a semaforului, în direcția străzii Tudor Vladimirescu, moment în care este tamponat de către un automobil Rover, care se deplasa regulamentar.

La momentul deplasării la fața locului a angajaților Secției Supraveghere Transport a Direcției de Poliție mun. Chișinău, s-a constatat că, șoferul Ambulanței, nu s-a asigurat că toți participanții la trafic îi oferă prioritate, provocînd astfel accidental.

Din fericire, nici o persoană nu a fost traumată, însă automobilele au fost deteriorate considerabil.

Șoferul automobilului specializat Ambulanța riscă o amendă de 1000 lei cu aplicarea a 6 puncte de penalizare, în temeiul art. 242 al (2) CC al RM (Încălcarea de către conducătorul de vehicul a regulilor de circulaţie rutieră soldată cu cauzarea de leziuni corporale uşoare victimei sau cu deteriorarea considerabilă a vehiculelor, a încărcăturilor, a drumurilor, a instalaţiilor rutiere, a altor instalaţii sau a altor bunuri).

Diana Cebotari

Inapoi la arhiva noutaților