[ X ]
[ X ]
[ X ]
(VIDEO) Accident tragic în capitală. Un şofer a decedat pe loc!
24 August

Astăzi la ora 00:19, Serviciul 901 a fost alertat cu informația că este nevoie de lucrări de descarcerare în urma unui accident rutier, produs pe strada Focșani numărul 4 din capitală, transmite CURENTUL.

La fața locului au intervenit trei echipaje din cadrul Serviciului Protecției Civile și Situațiilor Excepționale, dintre care o echipă de descarcerare, una SMURD și alta de pompieri. În teren, s-a stabilit că o mașină de model „Opel Zafira” s-a tamponat într-un pilon electric și s-a inversat.

În urma impactului, şoferul şi cei doi pasageri au rămas blocaţi în autoturism. Echipa de descarcerare a extras din interiorul autoturismului cele trei persoane. Din ultimele informații, șoferul de 46 de ani a decedat pe loc. Pasagerii, o femeie de 32 ani a decedat deși i-au fost făcute manevre de resuscitare, iar bărbatul de 39 ani în urma primului ajutor acordat a fost preluat de Serviciul 903 și transportat la spital.

Pe toată perioada intervenției, echipa de pompieri a asigurat paza antiincendiară, în scopul evitării unei explozii. Toate circumstanțele accidentului urmează să fie cercetate de către organele de drept.

Adrian Platon

Inapoi la arhiva noutaților