[ X ]
[ X ]
S-au schimbat cu rolurile: Surpriza procurorilor pentru Anatol Mătăsaru!
29 Ianuarie
foto: europalibera.org

După ce mai mulţi ani la rînd cunoscutul protestatar Anatol Mătăsaru le-a făcut „surprize” procurorilor de ziua lor profesională, astăzi rolurile s-au inversat, transmite CURENTUL.

În această dimineaţă, oamenii legii au decis să-i „întoarcă datoria” şi să-i pregătească ei o surpriză. Astfel, Mătăsaru a fost reţinut de către poliţişti, pentru huliganism într-un dosar mai vechi, scrie unimedia.info.

CURENTUL.md precizează că Anatol Mătăsaru a devenit cunoscut opiniei publice datorită protestelor sale inedite în faţa Procuraturii Generale. În 2013, protestatarul a adus în faţa instituţiei un falus pe care era lipit chipul unui deputat. Altă dată, acesta a protestat în faţa sediului PG purtînd o mască de porc. De asemenea, el a organizat un protest, în timpul căruia a îmbrăcat un măgar în haine de poliţist şi un porc în haine de procuror, şi a mers cu animalele prin Chişinău.

Reamintim că, Anatol Mătăsaru nu este la prima reţinere. Protestatarul a ajuns după gratii după ce a fost surprins aruncînd cu pietre în clădirea Președinției, în timpul protestelor din 7 aprilie 2009. Ulterior, acesta a fost eliberat.

Adrian Platon

Inapoi la arhiva noutaților