[ X ]
[ X ]
[ X ]
RECORD! Peste 71 de mii de tablete şi fiole cu anabolizante, depistată la frontieră
12 Martie
foto: customs.gov.md

Peste 71 mii de tablete şi fiole cu anabolizante au fost descoperite de colaboratorii vamali şi poliţiştii de frontieră, în valoare aproximativă de circa 400 mii lei, urma să traverseze  frontiera postului vamal Leuşeni, transmite Curentul.md.

Un autocar care transporta colete şi 10 pasageri în Portugalia era burduşit cu zeci de mii de anabolizante în asortiment. Preparatele medicamentoase cu testosteron, erau tăinuite în construcţia autocarului, mai exact în regiunea uşii de mijloc, în spaţiul dintre peretele veceului şi carcasa caroseriei, în salon şi în spaţiile de ventilare.

Timp de peste 6 ore, colaboratorii vamali şi poliţiştii de forntieră au descarcerat 7 225 de fiole şi 63 780 comprimate cu steroizi – Sustamed, Strombafort, Danabol, Testeron etc.

Colaboratorii vamali au reţinut trei persoane pentru 72 de ore , 2 şoferi şi un însoţitor de autocar, cu vîrste cuprinse între 30 şi 32 ani, domiciliaţi în mun. Chişinău şi comuna Băcioi. Dacă vor fi găsiţi vinovaţi de săvîrşirea infracţiunii cei trei bărbaţi riscă o pedeapsă cu închisoare de pînă la 10 ani.

Totodată, în cazul în care va fi stabilită şi implicarea în săvîrşirea infracţiunii a unor persoane juridice, aceştia riscă o amendă de pînă la 200 mii lei sau lichidarea persoanei juridice.

Elena Mocreac

)

Inapoi la arhiva noutaților