[ X ]
[ X ]
[ X ]
Primul pas în carieră pentru studenții UTM
13 Mai

Studenţii Universităţii Tehnice din Moldova vor avea posibilitatea să învețe care sînt instrumentele și metodele de construire a unei cariere de succes. În perioada 24-25 mai, BEST Chişinău organizează Engineer Your Career – eveniment care sprijină studenții în carieră și le oferă oportunitatea de a se dezvolta personal, transmite CURENTUL.

În prima zi, 24 mai, se vor livra sesiunile de training Dezvoltare personală și Planificare strategică. Scopul sesiunii de dezvoltare personală este să îmbunătățească starea de conștientizare, dezvoltare a talentelor și abilităților personale, îmbunătățirea calității vieții și contribuirea la realizarea aspirațiilor și viselor personale. Sesiunea de planificarea strategică va ajuta participanții să identifice oportunitățile relevante lor și să se concetreze pe resursele disponibele pentru a-și atinge scopurile.

Pe 25 mai se vor livra sesiunile de training – Management de proiect și Crearea strategică de legături. Management de Proiect constă în aplicarea cunoștințelor, capacităților, instrumentelor și tehnicilor specifice pentru activitățile unui proiect, care au obiective, scopuri și cerințe definite, referitoare la timp, costuri, calitate și parametri de performanță, activități considerate ca importante și adecvate pentru finanțare. Crearea Strategică de Legături constă în crearea de legături cu un scop definit și o strategie pentru a ajunge la un anumit obiectiv.

Sesiunile de training vor fi livrate, în mod special, pentru studenții UTM, pentru care BEST Chișinău organizează evenimente deja de 6 ani.

Curentul.md precizează: Studenții UTM pot aplica la evenimentul Engineer Your Career, organizat de către BEST Chișinău, pînă pe 20 mai 2014.

Adrian Platon

Inapoi la arhiva noutaților