[ X ]
[ X ]
[ X ]
Premieră pentru Moldova: Televiziune online fără abonament!
24 Aprilie

În R. Moldova a fost lansată o platformă de televiziune online, care oferă clienților posibilitatea de a privi canale locale și internaționale TV prin intermediul unei conexiuni de internet deschise, indiferent de rețeaua la care ești abonat, transmite CURENTUL.

Diana Moraru manager IP TV, a declarat că aceasta este televiziunea viitorului și care este destinată celor care nu vor să depindă de abonamentele de televiziune sau se află în altă zonă sau țară. „Doar prin televizor prin utilizarea mausului și a tastaturii clienții au posibilitatea de a naviga pe internet, au acces la rețele sociale, karaoke și altele. De asemenea pot vedea o bibliotecă virtuală cu conținut de peste hotare”.

Printre avantajele acestei televiziuni se mai menționează mobilitatea pentru cei care duc un mod de viață activ, de a avea posibilitatrea de accesa posturile la orice oră în orice loc. La fel, se oferă posibilitatea de a avea conexiune prin diverse gadgeturi și în deosebi este destinat celor care nu mai vor să depindă de abonamentele de cablu.

Pentru a avea acces la această platformă e necesar de procurat echipament, care costă 750 lei.

Elena Mocreac

Inapoi la arhiva noutaților