[ X ]
[ X ]
[ X ]
Polițiștii au reținut un agresor care a atacat cu o bîtă din lemn trei persoane
2 Iunie

Angajații IP Ciocana în colaborare cu Direcția de Poliție a municipiului Chișinău, au reținut în flagrant delict un tînăr care a atacat cu o bîtă din lemn trei persoane în scara unui bloc de locuit din strada Petru Zadnipru al sectorului Ciocana, transmite Curentul.md

Reținerea suspectului care este originar din raionul Hîncești a avut loc în dimineaţa zilei de 30 mai curent, în jurul orei 04:40. Victimele s-au dovedit a fi un bărbat de 32 ani şi două domnişoare cu vîrstele de 28 şi respectiv 29 ani.

Individul, în vîrstă de 18 ani a reuşit să-i deposedeze de genţi în care se aflau bani, telefoane mobile şi alte bunuri materiale în valoare totală de 8 674 lei.

El a fost încătuşat imediat şi condus la inspectorat pentru audieri, unde și-a recunoscut acțiunile criminale, motivînd că avea nevoie de bani.

Totodată el a mai declarat despre două atacuri similare din data de 28 şi 29 mai curent. Atunci victimele au fost un tînăr în vârstă de 20 ani, căruia i-a aplicat o lovitură cu bîta în regiunea capului, cu scopul de ai sustrage telefonul mobil, și o domnișoară de 22 ani, pe care a deposedat-o de telefonul mobil în valoare de aproximativ 3 000 lei.

În timpul atacului, individul purta cagulă şi acţiona doar în primele ore ale dimineţii. În urma percheziţiilor corporale poliţiştii au depistat asupra lui două telefoane mobile, bani şi cagula.

În privinţa lui au fost pornite două cauze penale pentru atacuri tîlhăreşti şi o cauză penală pentru jaf Conform legislaţiei penale în vigoare, bănuitul riscă închisoare de la 8 pînă la 10 ani.

Cebotari Diana

Inapoi la arhiva noutaților