[ X ]
[ X ]
[ X ]
Planul de activitate în domeniul formării sindicale pentru 2014
4 Februarie
foto: sindicate.md

În cadrul ședinței Consiliului educațional al Confederației Naționale a Sindicatelor din RM (CNSM), a prezentat planul de activitate în domeniul formării sindicale și cercetării a Institutului Muncii pentru anul 2014.

Vselovod Barbăneagră, directorul Institutului Muncii, a menționat că scopul de bază este satisfacerea necesităților educaționale și ale celor de cercetare-dezvoltare-inovare ale CNSM, centrelor sindicale național-ramurale, consiliilor interramurale teritoriale ale sindicatelor și altor structuri sindicale.

„În anul 2014, vrem să perfecționăm mecanismul de identificare a nevoilor de cercetare sindicală și să stimulăm investițiile în acest domeniu. La fel, să formăm corpul didactic nou și să-l perfecționăm pe cel existent, și să consolidăm rețeua formatorilor sindicali”, a spus Barbăneagră.

Președintele CNSM, Oleg Budza, a îndemnat conducerea Institutului Muncii, ca în 2014 să depună eforturi pentru a înfrunta provocările ce le stau în față, oferindu-și atenția și capacitățile în direcția întreprinderii măsurilor consecvente și eficiente.

Elena Mocreac

Inapoi la arhiva noutaților