[ X ]
[ X ]
[ X ]
Ministerul Transporturilor: S-a lucrat toată noaptea la deszăpezirea drumurilor
27 Ianuarie
foto: autostrada.md

Circulaţia pe traseele naţionale decurge în regim normal. Potrivit serviciului de presă al Ministerului Transporturilor şi Infrastructurii Drumurilor(MTID), serviciile specializate au lucrat în acest sens pe tot parcursul nopţii.

Potrivit sursei, pe drumurile din ţară au fost distribuite 2200 de tone de material antiderapant. La curăţarea drumurilor au lucrat aproape 500 de muncitori şi au fost antrenate circa 230 de autospeciale.

„La moment se lucrează pentru asigurarea accesului către unele localităţi din Cahul cu acces mai complicat. Localităţi blocate nu sunt la moment”, a relatat serviciul de presă al MTID, adăugînd că toate întreprinderile rutiere de întreţine a drumurilor continuă să activeze în regim non-stop şi după necesitate execută lucrări de deszăpezire şi combatere a poleiului.

CURENTUL precizează: În cazul dificultăților majore în trafic cetăţenii pot apela la linia telefonică verde deschisă de Administraţia de Stat a Drumurilor (022748961) pentru a solicita intervenția drumarilor.

Adrian Platon

Inapoi la arhiva noutaților