[ X ]
[ X ]
[ X ]
Ministerul Mediului şi USM au semnat un acord. Ce beneficii vor obţine studenţii!
2 Iunie

Astăzi, ministrul Mediului, Gheorghe Șalaru și rectorul USM, Gheorghe Ciocanu au semnat un acord de colaborare dintre Ministerul Mediului și Universitatea de Stat din Moldova, informează Curentul.md

Scopul acordului este întărirea relațiilor de colaborare între cele două instituții, susținerea reciprocă și schimbul de experiență, astfel studenții din cadrul Universității de Stat din Moldova vor beneficia de suport în dezvoltarea profesională.

Totodată, documentul prevede crearea unei platforme de colaborare în vederea implementării proiectelor științifice și de mediu.

La eveniment, ministrul Gheorghe Șalaru a ținut să menționeze despre importanța creării unei relații de prietenie și colaborarea dintre autoritățile publice centrale și instituțiile de învățămînt superior din țară. Totodată ministrul a subliniat faptul că Universitatea de Stat din Moldova reprezintă una din principalele baze de formare a specialiștilor în domeniul protecției mediului, astfel de datoria Ministerului Mediului este acordarea suportului continuu acestei instituții de învățămînt.

Diana Cebotari

Inapoi la arhiva noutaților