[ X ]
[ X ]
[ X ]
Mai mulți copii se vor odihni în tabere de vară peste hotare
20 Iunie
foto: calificativ.ro

128 de copii care au obținut premii la olimpiade școlare, la diferite concursuri naționale și internaționale, membri ai Consiliului Național al Elevilor se vor odihni în perioada 22 iunie-7 iulie curent, în tabere din România, Bulgaria și Elveția, transmite Curentul.md

Alți 260 de elevi din cele 8 instituții de învățămînt din partea stîngă a Nistrului și or. Bender, subordonate Ministerului Educației, se vor odihni în perioada 1-11 iulie curent, la tabăra ”Prietenia” din s. Coșnița, raionul Dubăsari.

80 de copii din instituţii de tip rezidenţial din ţară vor beneficia de odihnă, recuperare şi intervenţii medicale de specialitate în tabăra medicală de vară swisscor, ediția 2014. Tabăra se va desfăşura în perioada 14–28 iulie, în localitatea Fiesch, cantonul Valais din Elveţia.

În perioada 1-14 august, în baza acordului de colaborare interministerial, 50 de copii vor merge la odihnă în regiunea Yastrebino, Bulgaria.

În același timp, în baza Protocolului de colaborare între ministerele de profil din Republica Moldova și România, în perioada 4-13 august 2014, vor fi asigurate 100 de bilete pentru copii din România la Tabăra ”Popasul Dacilor”, Vadul lui Vodă.

Elena Mocreac

Inapoi la arhiva noutaților