[ X ]
[ X ]
[ X ]
La Orhei va avea loc un şir de evenimente dedicate roadei, producătorilor autohtoni şi Hramului oraşului
3 Septembrie

La Orhei, toamna începe cu mult gust și distracție. Asociația obștească „Pentru Orhei”, cu susținerea Primăriei și al Consiliului Raional Orhei, anunță începutul Maratonului Toamna de Aur. Pe parcursul toamnei, la Orhei va fi desfășurat un șir de evenimente dedicate roadei, producătorilor autohtoni, dar și Hramului orașului, transmite CURENTUL.

Startul maratonului se dă duminică, 6 septembrie. În centrul orașului se va deschide cel mai mare iarmaroc de toamnă! Cele mai proaspete, celemai coapte, cele mai gustoase legume și fructe moldovenești vor fi expuse de către fermierii veniți din toată țara și vândute la cele mai bune prețuri. Iarmarocul va începe de la ora 8 dimineața, în strada Vasile Lupu din Orhei.

Scopul principal al desfășurării iarmarocului este promovarea produselor moldovenești și susținerea producătorilor autohtoni, dar și asigurarea populației cu legume și fructe de calitate, la prețuri accesibile, în plin sezon de conservare.

După ce își vor face plinul cu bunătăți și vitamine, vizitatorii iarmarocului sunt așteptați la distracție! Pe stadionul Orhei, la ora 13:00, va începe un mega concert, cu 3 super-staruri: Pavel Stratan, Loredana şi Nikolai Baskov. Intrarea la concert este gratuită.

Adrian Platon

Inapoi la arhiva noutaților