[ X ]
[ X ]
[ X ]
Jumătate de milion de oameni au traversat frontiera de stat în perioada Sărbătorilor Pascale
29 Aprilie

Poliția de Frontieră și Serviciul Vamal au înregistrat un număr mare de călători și unități de transport în perioada Sărbătorilor Pascale, transmite Curentul.md

În perioada 14 aprilie – 25 aprilie curent, frontiera a fost traversată  de circa 563 mii de persoane. În ziua de Paşti prin punctele de trecere au traversat 18 676 persoane şi 3 802 mijloace de transport, potrivit informațiilor publicate de către Poliția de Frontieră.

Serviciul Vamal a raportat că, în perioada 10 aprilie – 29 aprilie curent, frontiera de stat a fost traversată de peste 165 de mii de unități de transport, iar vameșii au eliberat peste 19 mii de viniete, în sumă de 2,5 milioane lei.

Totodată, în aceeași perioadă au fost depistate 253 încălcări a legislaţiei frontaliere şi migraţionale a Republicii Moldova.

Curentul.md menționează că, începînd cu 10 aprilie și pînă la data de 4 mai, Poliția de Frontieră și Serviciul Vamal vor activa la capacitate maximă pentru a asigura un control eficient și expeditiv, astfel încît să fie evitate aglomerațiile, generate de sărbătorile pascale şi minivacanţa de 1 mai.

Diana Cebotari, stagiară

Inapoi la arhiva noutaților