[ X ]
[ X ]
[ X ]
Inspectoratul Naţional de Patrulare s-a îmbogăţit cu 20 de unităţi de transport noi
24 Ianuarie
foto: gov.md

Inspectoratul Național de Patrulare şi-a mărit numărul de unităţi de transport. Este vorba deste 10 motorete şi 10 automobile noi, cheile de la care au fost înmînate astăzi de premierul Iurie Leancă, în cadrul unei ceremonii oficiale, transmite CURENTUL. 

Leancă a menționat că reforma MAI este o prioritate. „Cele zece motorete donate MAI sunt o premieră pentru poliția națională. Aceste mijloace de transport vor permite patrularea în zone mai puțin accesibile pentru automobile, cum ar fi curțile blocurilor și parcurile, și vor face posibilă intervenția rapidă. Iar acest fapt ne va apropia și mai mult de cetățean și nevoile lui de securitate”, a declarat șeful Executivului.

Totodată, premierul a mulțumit partenerilor, companiei italiane Lambretta & Motom Electronics Group, pentru donația de 10 motorete făcută astazi și pentru intenția de a deschide o linie de asamblare a motoretelor și motocicletelor la Bălți, ce va crea noi locuri de muncă.

La eveniment eveniment au mai fost prezenţi: ministrul Afacerilor de Interne, Dorin Recean, șeful Inspectoratului General de Poliție, Ion Bodrug și președintele Lambretta & Motom Electronics Group, Giovanni Cottone.

Adrian Platon

IMG_6281

Inapoi la arhiva noutaților