[ X ]
[ X ]
[ X ]
Iată ce măsuri vor întreprinde oamenii legii pentru a combate furtul de mașini
31 Iulie

Inspectoratul General al Poliției, începînd de astăzi și pînă la 8 august curent, va desfășura,  pe teritoriul municipiului Chișinău, o serie de activități profilactice întru  prevenirea furturilor de automobile, transmite CURENTUL.

În această perioadă, ofițerii de sector din municipiul Chişinău vor repartiza în curţile blocurilor locative pliante informative cu recomandări în privința prevenirii răpirilor şi sustragerilor de accesorii din automobile.

În aceeași ordine de idei, și  inspectorii de patrulare vor discuta cu șoferii și vor plasa pliante cu recomandări pe parbrizele transportului auto.

În context, poliția atenționează că, unitatea de transport lăsată fără supraveghere în locuri mai puţin iluminate, prezintă un interes sporit pentru infractori, care, cu uşurinţă și cel mai frecvent pe timpul nopţii sustrag bunurile lăsate în autovehicul, cît şi accesoriile automobilului.

În cazul în care ați fost victima  unui furt de/din auto,  în  mod de urgenţă anunţaţi Poliţia la 902 şi depuneţi o sesizare, în care să descrieţi cele întîmplate la cea mai apropiată secţie, sector sau post de poliţie.

Diana Cebotari

Inapoi la arhiva noutaților