[ X ]
[ X ]
Germanii sunt interesați să investească în dezvoltarea regională a R. Moldova
19 Iunie

O delegație de oficiali germani au vizitat în după-amiaza zilei de ieri, 18 iunie, Agenția de Dezvoltare Regională Centru (RDC). Scopul vizitei a fost de a se familiariza cu procesul de implementare al proiectelor de dezvoltare regională din țara noastră, dar și pentru a face cunoștință cu detalii despre proiectele implementate în RDC cu suportul Guvernului Germaniei, transmite Curentul.md

Astfel, au subliniat faptulau fost stabilite două priorități pe care vor merge cu investițiile din partea germană, una dintre acestea fiind dezvoltarea regională.

În aceeași ordine de idei, astăzi, Ministrul pentru Cooperare Economică și Dezvoltare al Germaniei, Gerd Muller, va efectua o vizită de lucru în Republica Moldova.

Totodată, la ora 18.30,  delegația germană va vizita spitalul regional din Orhei, care a beneficiat de fonduri pentru creșterea eficienței energetice, oferite prin intermediul KFW și GIZ (Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei). Acest proiect a fost implementat de către Agenția de Dezvoltare Regională Centru.

Diana Cebotari

Inapoi la arhiva noutaților