[ X ]
[ X ]
[ X ]
Fiica lui Tudor Tătaru, despărţită cu forţa de copiii săi. „Au spus că au dreptul să folosească şi arma de foc”
23 Ianuarie
foto: proadevar.md

Fiica regretatului regizor Tudor Tătaru, Viorica Tătaru, a fost scoasă cu forţa după poarta Buciumului şi despărţită de cei trei copii ai săi. Informaţia a fost confirmată pentru CURENTUL chiar de Viorica Tătaru.

Potrivit sursei, în ultimul timp autorităţile fac presiuni asupra ei şi a familiei sale. „Toţi spun că este clar cu ce scop se întreprind aceste acţiuni. Aseară m-au scos cu forţa, chiar m-au împins. Mi-au spus că au dreptul să folosească şi arma de foc. Ieri seara am fost nevoită să mă plimb două ore prin oraş pentru a găsi o locuinţă unde să mă adăpostesc pe noapte”, a declarat aceasta.

Mai mult decît atît, Viorica Tătaru susţine că, copiii ei sînt sechestraţi pe teritoriul centrului etno-folcloric Buciumul. „Am fost astăzi dimineaţa să le duc de mîncare copiilor şi nu mi-au permis să intru. Am fost la avocatul parlamentar Tamara Plămădeală, la şeful Poliţiei. Ei mi-au spus că nu pot face nimic pînă va fi luată o decizie în acest caz”, a adăugat fiica regretatului Tudor Tătaru.

În acelaşi timp, Viorica Tătaru susţine că, dacă este gata să plece de pe teritoriul Buciumului, dacă instanţa va decide că ea şi familia sa nu au dreptul să locuiască pe teritoriul centrului etno-cultural Buciumul.

Curentul.md precizează că scandalul de la Buciumul a izbucnit după moartea lui Tudor Tătaru, cel care timp de 22 de ani a fost conducătorul acestui centru etno-folcloric. În luna noiembrie a anului trecut, fiica defunctului regizor Tudor Tataru acuza Primăria că vrea să distrugă studioul Buciumul şi să amenajeze aici un supermarket. Primaria, însă, susţine că Buciumul este întreprindere muncipală, iar de curînd a numit un administrator pentru a relansa centrul.

Adrian Platon

Inapoi la arhiva noutaților