[ X ]
[ X ]
Două tinere reţinute de poliţiştii de frontieră. Află motivul!
10 Noiembrie

Polițiștii de frontieră au reținut două tinere care au recurs la uz de fals în actele de călătorie, dar și se foloseau de identitate străină în afara țării. Persoanele au fost identificate la ieșirea din țară, în timpul verificării actelor la pasagerii rutei aeriene Chișinău – Istanbul, transmite CURENTUL.

Polițiștii de frontieră au stabilit că femeile călătoreau peste hotare în baza pașaportului moldovenesc, în care au fost depistate ștampile false, pentru Turcia.

Totodată, inspectorii au constatat că, în străinătate acestea se aflau sub altă identitate, legitimându-se în baza unor pașapoarte ale Tadjikistanului, care au fost descoperite în bagajul de mînă al uneia dintre ele.

Pașapoartele moldoveneşti și cele străine au fost supuse expertizei, care a confirmat circumspecția polițiştilor de frontieră, atît ștampilele din pașapoarte, cît și pașapoartele s-au dovedit a fi falsificate.

În context, ofițerii de urmărire penală ai Sectorului Poliției de Frontieră Aeroportul Internaţional Chişinău au luat decizia de a extinde cercetările, iar documentele de călătorie au fost ridicate.

Adrian Platon

Inapoi la arhiva noutaților