[ X ]
[ X ]
[ X ]
Două persoane decedate în urma unor accidente grave, produse pe traseele naționale
31 Iulie

Două accidente rutiere s-au produs ieri pe traseele naționale M-2 și R-34. În context, imprudența și graba au curmat două vieți omenești, transmite CURENTUL.

Primul accident s-a produs în satul Căprești, raionul Florești. La ora 18:30, un bărbat din raionul Soroca a fost lovit de un camion de model DAF la volanul căruia se afla un bărbat de 50 de ani. Victima își repara unitatea de transport care staţiona pe partea dreaptă a carosabilului. Într-un moment dat bărbatul a ieşit brusc  în  mijlocul drumului unde a fost lovit în plin de camion. Ca urmare a impactului, acesta a decedat pe loc.

Al doilea accident a avut loc în jurul orei 21:30, între satele Chircani și Cucoara din raionul Cahul. Un automobil de model „Skoda Superb” ” a tamponat o bicicletă pe care se afla un cuplu din satul Chircani. Accidentul s-a produs din cauză că soferul mașinii, un bărbat în vîrstă de 48 de ani din raionul Cahul nu s-a  isprăvit cu conducerea acesteia, a ieşit pe contrasens şi a accidentat bicicleta. În rezultatul tamponării şi leziunilor corporale primite, doamna a decedat la Spitalul Raional Cahul, iar soțul acesteia a primit multiple leziuni corporale și se zbate între viață și moarte.

Inspectoratul Național de Patrulare Solicită tuturor participanților la traficul rutier să respecte cu strictețe normele rutiere.

Diana Cebotari

Inapoi la arhiva noutaților