[ X ]
[ X ]
[ X ]
Doi tineri au fost reținuți pentru jefuirea în stradă a mai multor femei
15 Septembrie

Doi tineri cu vârstele de 21 şi respectiv 29 ani, din capitală, au fost reţinuţi de către angajaţii IP Buiucani al Direcţiei de Poliţie a municipiului Chişinău, fiind bănuiţi de săvârşirea unui şir de jafuri stradale. Indivizii atacau prin surprindere doar femei şi le deposedau de lanţurile din aur de la gât. Bunurile sustrase erau vândute la casele de amanet, transmite CURENTUL.

Poliţiştii au constatat că bănuiţii ar fi fost implicaţi şi la comiterea furturilor din instituţiile de agrement. Urmăreau cu atenţie bunurile materiale lăsate fără supraveghere de către victime, apoi le sustrăgeau. Astfel ţinteau telefoane mobile, tablete sau alte lucruri de preţ.

Actualmente ei sunt cercetaţi penal în stare de arest pentru furturi şi jafuri stradale. Astfel, conform prevederilor legislaţiei penale în vigoare ei riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 5 pînă la 7 ani.

Totodată, poliţia capitalei solicită persoanelor care au avut de pătimit să se adreseze cu o plângere la Inspectoratul de Poliţie a sectorului Buiucani.

Elena Mocreac

Inapoi la arhiva noutaților