[ X ]
[ X ]
[ X ]
Descinderi la cîteva cazinouri din capitală. Ce au descoperit oamenii legii!
10 Februarie
foto: stirileprotv.ro

Angajaţii Inspectoratului de Poliţie Râşcani în colaborare cu Direcţia de Poliţie mun. Chişinău, cu sprijinul Brigăzii de Poliţie cu Destinaţie Specială “Fulger” a IGP au efectuat percheziţii autorizate la două cazinouri din sectorul Rîşcani şi Centru, transmite Curentul.md.

Conform informaţiilor acumulate de poliţişti, activitatea jocurilor de cîştiguri băneşti era gestionată de către un bărbat în vîrstă de 37 ani, domiciliat în oraşul Bender.

Oamenii legii au depistat că sumele de bani încasate de la clienţi nu erau înregistrate prin intermediul aparatelor de casă şi control de către administratori.

De asemenea, în ambele sedii lipseau autorizaţiile de funcţionare şi licenţele de activitate în domeniu, iar proprietarul cazinourilor n-a prezentat poliţiei certificatele de standardizare a aparatelor de joc. Din ambele localuri poliţiştii au ridicat 20 de aparate de joc care au fost depozitate în camera de păstrare a corpurilor delicte.

Activitatea acestor cazinouri a fost sistată, iar în privinţa proprietarului sunt adunate probe în vederea demonstrării vinovăţiei pentru practicarea ilegală a activităţii de întreprinzător. Legislaţia penală în vigoare prevede o amendă în mărime de pînă la 60 000 lei.

Elena Mocreac

Inapoi la arhiva noutaților