[ X ]
[ X ]
[ X ]
“Cupa Independenței” va fi disputată  în perioada 29-30 august 2015
26 August

Poliţia de Frontieră organizează, în perioada 29-30 august 2015, Turneul Internațional de minifotbal “Cupa Independenței”. Meciurile se vor disputa între 10 echipe, reprezentante ale organelor de ocrotire a normelor de drept naționale și internaționale, transmite CURENTUL.

Evenimentul va avea loc pe terenul de fotbal de pe strada Mihai Viteazul 17/2, orașul Chișinău. Startul competiției se va da la 29 august, ora 09:30.

Poliția de Frontieră în comun cu Asociația Internațională a Polițiștilor, Secţia Republica Moldova și Biroul Teritorial Poliţia de Frontieră organizează competiția sportivă pentru al doilea an consecutiv. Evenimentul are drept scop consolidarea cooperării între instituțiile de forță din R. Moldova și din străinătate, stabilirea de noi legături de prietenie și de noi forme de colaborare, precum și promovarea sportului în rândurile angajaţilor autorităților de aplicare a legii.

În cadrul turneului dedicat Zilei Independenței Republicii Moldova vor participa echipele autorităților de frontieră din România, Georgia, delegația Misiunii Uniunii Europene de Asistentă la Frontieră în Republica Moldova și Ucraina (EUBAM), reprezentanții Poliției de Frontieră, Inspectoratului General de Poliție, Serviciului Protecției Civile și Situațiilor Excepționale, Procuraturii Generale, Departamentului Instituțiilor Penitenciare și Serviciului Vamal.

Cristina Pendea 

Inapoi la arhiva noutaților