[ X ]
[ X ]
[ X ]
CNAM a instruit mai mulţi medici experţi şi specialişti coordonatori
25 Martie
foto: cnam.md

Medicii experţi-coordonatori şi specialiştii coordonatori ce se ocupă de evaluare, calitate şi control din cadrul Companie Naţionale de Asigurări în Medicină (CNAM) au participat la un curs de instruire la sfîrşitul săptămînii trecute, transmite Curentul.md.

Subiectele discutate în cadrul cursului se numără modificările operate în Legea cu privire la ocrotirea sănătăţii şi în Programul Unic al AOAM, procesul de executare a prevederilor Codului contravenţional, particularităţile de evaluare a indicatorilor de performanţă în cadrul asistenţei medicale de urgenţă şi asistenţei medicale primare.

Şeful adjunct al Direcţiei evaluare, calitate şi control Nord, Octavian Blaj, spune că “în rezultatul reorganizării structurale a CNAM şi apariţia direcţiilor de evaluare şi control în teritoriu este nevoie de o instruire pentru a asigura pe viitor utilizarea eficientă şi conformă a mijloacelor din FAOAM de către instituţiile medico-sanitare şi cele farmaceutice “.

La seminar au participat 35 de medici experţi-coordonatori şi specialişti coordonatori din cadrul direcţiilor evaluare, calitate şi control Nord, Centru şi Sud.

Elena Mocreac

Inapoi la arhiva noutaților