[ X ]
[ X ]
[ X ]
Cei care promovează modul sănătos de viaţă vor fi premiaţi de stat. Detalii!
25 Martie
foto: totul.md

Statul va premia pentru a treia oară pe toți cei care promovează un mod sănătos de viață. Astfel, medicii din țară, reprezentanți ai ONG-urilor, mediului didactic și jurnaliștii care scriu pe teme de sănătate pot aplica la Gala Premiilor în Sănătate, ediția a treia, transmite CURENTUL.

Înscrierea în competiție a fost lansată la 24 martie 2014 și este organizată de Ministerul Sănătății, în parteneriat cu Oficiul Organizației Mondiale a Sănătății (OMS) în Republica Moldova, Compania Națională de Asigurări în Medicină și Centrul pentru Informare și Comunicare în Sănătate.

Evenimentul este organizat tradițional cu ocazia Zilei Mondiale a Sănătății și tine să premieze performanța cadrelor medicale din Republica Moldova.

Nominalizările se vor face la următoarele zece secțiuni: Cea mai bună echipă a medicului de familie; Cea mai bună echipă de asistenţi medicali; Cea mai bună echipă de urgenţă; Cea mai bună echipă/secţie spitalicească; Cea mai bună echipă în promovarea sistemului AOAM; Cea mai reuşită activitate în domeniul sănătăţii publice; Cel mai performant management al instituţiei medicale; Performanţă în activitate didactică; Cel mai activ ONG în domeniul sănătăţii; Jurnalism în sănătate.  Înscrierile în competiţie se pot face pe site-ul www.pro-sanatate.md.

Pe lîngă cele 10 trofee anunțate în concurs, se vor acorda și două premii de excelență – pentru Cea mai de succes activitate realizată în sănătate de alte autorităţi publice şi pentru Întreaga carieră medicală, anunță organizatorii.

Oamenii vor putea vota în perioada 31 martie – 7 aprilie 2014, iar primele trei candidaturi nominalizate din cadrul aceleiaşi secţiuni care vor acumula numărul maxim de voturi din partea publicului vor fi apoi examinate de către un juriu.

Gala Premiilor în Sănătate va culmina cu un eveniment festiv la începutul lunii aprilie, în cadrul căruia vor fi înmînate diplomele şi trofeele cîştigătorilor.

Diana Cebotari, stagiară

Inapoi la arhiva noutaților