[ X ]
[ X ]
[ X ]
Cadavrul unui bărbat a fost găsit într-o pădure, incendiat și îngropat
13 Iunie

Poliţia capitalei a intrat în posesia unor informaţii operative despre săvârşirea unui omor în luna februarie curent, în localitatea Sângera. Pe parcursul investigaţiilor, forţele de ordine au identificat şi reţinut persoanele implicate, precum şi circumstanţele în care a avut loc crima, fiind depistat cadavrul unui bărbat, îngropat într-o pădure din preajma orașului Sângera, transmite Curentul.md.

Ulterior a fost identificat cadavrul bărbatului, care s-a dovedit a fi originar din raionul Leova şi avea o vârstă de 40 ani. Medicii legişti au stabilit că victimei i-ar fi fost provocate leziuni grave şi apoi a fost incendiată. El nu avea un loc permanent de trai în capitală.

Victima ar fi fost bătută cu bestialitate de către doi cunoscuţi, cu vârstele de 19 şi 41 ani, şi o femeie de 39 ani, domiciliată în Sângera. Incidentul ar fi avut loc la începutul lunii februarie curent, în casa femeii, unde ar fi consumat băuturi alcoolice. După care s-ar fi iscat un conflict între victimă şi stăpâna casei, iar ceilalţi doi suspecţi l-ar fi agresat fizic şi înjunghiat cu un cuţit, după care l-au târât în pădure unde a fost incendiat şi îngropat.

Bănuiţii sunt cercetaţi penal în stare de arest şi riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 15 până la 20 de ani sau detenţie pe viaţă.

Elena Mocreac

Inapoi la arhiva noutaților