[ X ]
[ X ]
[ X ]
BEST Chișinău își mărește echipa
22 Septembrie

În această toamnă, BEST Chişinău deschide din nou aplicările pentru tinerii care doresc o provocare și tind să-și lărgească orizontul prin participare dinamică în cadrul activităților BEST, transmite CURENTUL cu referire la un comunicat al organizaţiei.

Dacă ești student, BEST Chişinău îți oferă oportunitatea de a-ți îmbunătăți abilitățile personale și competențele profesionale, prin implicarea în diverse proiecte de voluntariat.

Devenind membru, îți vei face noi prieteni, vei învăța să lucrezi într-un mediu multicultural și vei putea călători în diferite țări ale Europei. Făcând parte din organizație vei obține experiența și abilitățile necesare pentru o viitoare carieră de succes datorită proiectelor organizate, sesiunilor de training și atelierelor de lucru.

BEST Chișinău, este un Grup Local al BEST, Board of European Students of Technology, prezent în 95 universități din 33 țări europene și este o organizație apolitică și nonprofit. Începând din 2007, BEST Chișinău nu încetează să valorifice  potențialul ingineresc al studenților și să le ofere învățământ complementar celui universitar.

Înregistrarea are lor pe site-ul organizației în perioada 15 septembrie – 5 octombrie, accesînd fișa de aplicare http://best-chisinau.org/recrutari14.

Inapoi la arhiva noutaților