[ X ]
[ X ]
[ X ]
Au fost depistate încă 5 cazuri de plantare și transportare a drogurilor
19 Iunie

Un echipaj al INP care patrula în regiune străzilor Băcioii Noi  și Veniamin Apostol, au observat atît pe marginea drumului cît şi în lanul cu floarea soarelui, pe o arie de 10 m2, aproximativ 2 000 de plante de canabis, transmite Curentul.md

Un alt caz de plantare a drogurilor a fost depistat în regiunea de sud a țării. O altă echipă de patrulare care își desfășura activitatea în raionul Căușeni, au depistat 14 tufe de plante de mac care creșteau în gospodăria unui cetățean din satul Taraclia. Inspectorii de patrulare au întreprins toate măsurile necesare de documentare și ridicare a plantelor.

Alte două cazuri de creștere a macului au fost depistate în satul Larga din raionul Briceni. Acolo polițiștii au ridicat 178 de tufe de mac care creșteau în grădinile localnicilor. Absolut toate plantele au fost ridicate, sigilate și transportate la IP Briceni pentru ulterioara examinare.

La fel și în satul Pîrlița, raionul Ungheni, polițiștii de patrulare au stopat un automobil de model BMW, la volanul căruia se afla un bărbat de 37 de ani originar din Ungheni,care transporta în portbagajul mașinii 32 de plante de mac.Bărbatul, împreună cu un amic de-al său se deplasau prin sat, întrebînd de localnici cine comercializează plante de mac.

În toate cazurile au fost pornite cauze penale.

Elena Mocreac

Inapoi la arhiva noutaților