[ X ]
[ X ]
[ X ]
Au fost adunaţi banii necesari pentru restaurarea Fântânii Cadânei din Lipnic: Start lucrărilor!
5 August

Au fost colectaţi cei 4000 de dolari, necesari pentru restaurarea Fântânii Cadânei din Lipnic. Startul campaniei de colectare a fondurilor a fost dat pe 18 iulie 2014, transmite CURENTUL.

„Ne-am propus să adunăm, în 23 de zile, 4000 de dolari. Pentru noi, grupul de inițiativă al acestui proiect, campania de donații a fost un test de voință, optimism și speranță. O parte din noi au fost siguri chiar de la început că vom reuși să adunăm toți banii, pentru alții, fiecare zi în care se adunau donațiile în cont scădea câte un pic din scepticismul de la început de drum”, spun membrii grupului de iniţiativă.

Potrivit acestora, obiectivul a fost atins în doar 18 zile. „126 de donatori, 4101 de dolari colectați”, au mai spus ei.

În context, a fost semnat contractul cu un antreprenor local, iar începând din această săptămână se deschide șantierul fântânii istorice.

„Vor fi cumpărate materialele de construcție pentru fântână, cruce, panou informativ și zidul de sprijin, conform schiței elaborate, va fi curățită apa din fântână și vor fi pregătite indicatoare turistice spre amplasament”, a adăugat membrii grupului de iniţiativă.

Adrian Platon

Inapoi la arhiva noutaților