[ X ]
[ X ]
[ X ]
Atenţie şoferi! Circulaţia rutieră în Chişinău va fi restricţionată timp de două zile
12 Mai

Inspectoratul Național de Patrulare (INP) a adus la cunoștință despre posibile dificultăți în circulația transportului în timpul desfășurării Summit-ului speaker-ilor Statelor Baltice și Nordice (NB-8), în perioada 12-14 mai, în mun. Chișinău, transmite Curentul.md

Reieșind din vizitele care vor fi efectuate în Moldova de către mai mulți oficiali, va fi restricționată circulația automobilelor în anumite perimetre, precum și pe itinerarul pe unde se vor deplasa oaspeții străini. Totodată, a fost stabilit un perimetru de securitate, unde accesul va fi doar în baza unor permise speciale.

A fost instituită și o zonă de securitate în perimetrul bd. Ștefan cel Mare – str. Bodoni – str. Șciusev – str. Sfatul Țării.

Tarabele de pe bd. Ștefan cel Mare vor fi închise temporar, precum și gheretele din subterane.

”Așteptăm înțelegere din partea cetățenilor, dar aceasta se face pentru buna desfășurare a manifestațiilor din Chișinău”, a spus Grigore Guzun, șef adjunct la INP.

Curentul.md menționează că, pe lîngă oficialii care vor participa la NB-8, în următoarele zile Moldova va fi vizitată și de Președintele Consiliului UE, Herman Van Rompuy.

Diana Cebotari

Inapoi la arhiva noutaților