[ X ]
[ X ]
[ X ]
Anunț făcut de Primăria Chișinău, cu privire la impozitul imobiliar
5 Iunie

Primăria Chișinău a anunțat astăzi că pînă la 15 iunie 2014 vor fi expediate avizele de plată a impozitului imobiliar pentru anul în curs, transmite Curentul.md

Fiecare contribuabil, persoană fizică, care are în proprietate un bun imobil, este obligat să achite impozitul pe bunurile imobiliare, conform avizului de plată recepţionat. Plăţile se efectuează prin intermediul instituţiilor bancare. Rechizitele bancare sunt indicate în avizul de plată. Conform Codului Fiscal, la achitarea integrală a impozitului pînă la data de 30 iunie 2014, contribuabilii beneficiază de o reducere de 15 la sută din suma impozitului calculat către plată pentru anul curent.

Autoritatea responsabilă din cadrul Primăriei este Direcția de colectare a impozitelor și taxelor locale, amplasată în incinta Primăriei municipiului Chișinău, intrarea din str. Vlaicu Pîrcălab (Centrul de informare și documentare a populației). Instituția are în sarcină administrarea taxelor şi impozitelor locale, dar şi repartizarea avizelor de plată.

Cetățenii pot contacta specialiștii Primăriei municipiului Chișinău, pentru informaţii legate de plata impozitului pe bunurile imobiliare, prin e-mail: impozite@pmc.md sau la numărul de telefon: (022) 990-997, între orele 8.00 – 16.30 (pauză 12.00 – 13.00), de luni pînă vineri.

Diana Cebotari

Inapoi la arhiva noutaților